Annandagen bjöd på ett litet träningspass.

Jag har längtat något otroligt mycket efter att hoja och idag blev det ett litet kort pass.

Jag provade faktiskt att ta en kort tur i ottan på julafton också, istället för att ligga i sängen och snurra och vänta på att alla skulle vakna. Men det, för lite sömn, mycket att stå i och sen midnattsmässa gjorde att jag kände mig kass IGEN. Brorsan och Keith var och är också sjuka. Så julafton blev inte riktigt som det var tänkt. 

Mat och fika är gott, men helst i kombination med motion eller rörelse. Julen tenderar lätt att bli ett ätande långlopp, därför hade jag planerat motionsaktiviteter, de uteblev dock eftersom vi var sjuka. 

Men nu hoppas jag på att jag är pigg även imorgon. Då blir det förhoppningsvis ett nytt träningspass.

Vi har fö väldigt blåsigt här ikväll, det kommer nog falla ett och annat träd. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s