Två recept och promenad.

Idag ska ni få ett bra recept på bananmuffins. Vi har inte ätit överdrivet mycket frukt i jul så för att ta till vara på bananerna blev det bakande. Jag gillar inte att slänga.

Grundreceptet är detta. Men jag tar bara två bananer (för att få lagom mycket banansmak) och jag adderar lite crunch på toppen. Ca 1,5 msk smör, socker, vetemjöl och havregryn plus kanel efter tycke). Sedan tycker jag att man får dra ner tiden i ugnen. Jag hade mina inne ca 18 minuter, vilket var i längsta laget. 


Bakade även dessa kladdkakemuffins på olja (då smöret var slut) och med en after eight i varje. 


Det tänka cykelpasset ersattes av en stilla promenad. Hade lite feber idag igen. Suck! Sa jag att jag är himla cykelsugen?!
Vi har fått vildsvinen närmre och närmre och nu är de t.o.m inne i vår trädgård och bökar om nätterna. Det är troligtvis ekollonen de gruffar efter. Väldigt otrevligt då de är många och inte känns helt tillförlitliga. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s