Kyligt men härligt cykelpass

Det går inte se på bilden hur kallt det verkligen var på dagens pass. Men betydligt behagligare temp när jag begav mig kl 12 (-10) än när vi steg upp (-17,5).img_4732

Jag var lite orolig över att det skulle bli så kallt att jag inte klarade att genomföra hela passet som jag tänkt. Men det funkade fint och jag hade klätt mig bra. Allt det varmaste jag ägde, bortsett från elsulorna i skorna som jag anser mig klara utan vid pass som är under två timmar.

1 h 51 minuter 43 kilometer. Nästan bara grusvägar och MTBn med dubbdäck. Valde en av mina favoritrundor som dels går på relativt otrafikerade vägar och framförallt är det många fina vyer utmed vägen. Älskar stråket förbi Källunda -massor ekar, alléer, kurvor, öppna fält, stengärsgårdar och fina hus.

Härlig eftermiddag.

img_4731Som sagt, jag klarade kylan utmed rundan men när jag kom in var det väldigt svårt att bli varm igen. Då var det fint att Keith hade värmt upp bastun. Bastu, varm dryck och mat är nästan det enda sättet att bli människa på igen.

Eftermiddagen bjöd på musikgudtjänst där Isac, Lovelis bror, sjöng. Han har tagit sånglektioner under hela hösten och nog för han sjöng superbt tidigare men nu har han utvecklats en nivå ytterligare. Verkligen roligt.

Vi passade även på att äta mat på restaurang. Det blev en grön curry med tre chillitecken framför på menyn, precis så gott och stark som jag längtat efter att äta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s