Onsdagscykling i Värnamo

Onsdagens Bortur flyttades till Värnamo, det med anledning av att Stationshuset har vinterlov. 

Vi bjöd in till cykling med efterföljande fika i Helmershus. Sju tappra cyklade och ytterligare fem var sociala och kom till fikat. Kul med bra uppslutning. 

Busväder men fint att hoja i

Visst var det blåsigt med karg (nog finns väl det ordet?) vind men jag hade klätt mig rätt och blev varken för varm eller för kall. Jag är för det mesta nöjd med mina Assoskläder men i vinterväder uppskattar jag de som mest. Det är bra passform, genomtänka detaljer och material som håller vad de lovar i olika temperaturer. 

Två cyklade en kortare runda och vi andra fem körde en fyramilare innehållande tre lite längre stigningar på ca 4-5 minuter. Vi har inte fått så mycket snö men grusvägarna var som isgator på sina ställen. Jag brukar aldrig känna oro över det med mina 400 dubb i varje däck men igår släppte det lite, kan vara dags att investera i nya dubbdäck. Jan var den enda som körde cross, han gled i vissa kurvor men lyckades hålla sig på två hjul. 

Det var blåsigt ute. Sista milen från Hånger var det rejäl motvind. Några kilometer tog jag förning med Putte. Han var pigg och såg till att vi fick höja pulsen. Roligt. 

Tack alla som kom och gjorde kvällen! Det bjöds på nybakta frallor, fruktsallad med vaniljgrädde, saffransmuffin, dumlekakor med saffran och apelsin och kaffe i mängder. 

Loveli älskar att kunna sitta med vid fikabordet och hon var glad för alla cyklister som kom. Carina bjöd henne på sitt livs smakupplevelse -päron!

2 reaktioner på ”Onsdagscykling i Värnamo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s