Intervaller inne.

Jag sade till Keith igår ”Jag minns inte när jag hade så här ont senast. Jo under förlossningen men bortsett från det…”

Något gick snett med ryggen, nacken, armen när jag styrketränade igår morse. På kvällen begav jag mig på cykelpass med Pelle, Jan och Ulf men efter 4 kilometer fick jag vända hem för att det värkte så att jag inte kunde hålla i styret och hade svimningskänslor. Och någon vanlig alvedon hjälpte inte. Idag är det något bättre men jag har fortsatt jätteont. Gillar inte att beklaga mig men det var ganska ovälkommet då mitt ryggont från roddmaskinspasset ganska nyligen blivit bättre.

Intervallpass idag.

Tog mig igenom ett innepass om 5*4 minuter. Tycker det är ett riktigt bra intervallpass som är klart på under en timme. Jag värmer upp ca 10-15 min. Efter det kör jag lika mycket som jag vilar. Så 4 minuter så hårt jag kan och sedan vila 4 minuter.

Loveli sov sig igenom de fyra första intervallerna och inför den sista var enda gången jag behövde gå av cykeln och justera lite täcke och se till så att hon hade leksaker. Ska tilläggas att jag passade på att kila ner i hallen och tryckte fram en kopp koffein också… allt för att hålla motivationen uppe.

Alltid lika nöjd efter intervaller, de ger ett härligt rus!


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s