Summan av förra veckans träning.

Sol i sinne, sol i minne.Vilken fin dag vi fick avsluta veckan med. En stor sol på himlen under hela passet, antar att hela Sverige fick uppleva den.

Vi har snö- växlat med isbelagda vägar här som är spåriga på sina ställen. Jag blir  onödigt harig när jag cyklar själv. Denna veckan kan det, om prognosen stämmer, smälta undan lite. Hoppas!

Förra veckans träning såg ut såhär. 

Måndag: återhämtningslöpning tisdag: styrka 1 h, överansträngde axeln och fick avbryta kvällens utecykelpass onsdag: ont i rygg/axel men 5*4 min intervaller på spinningcykeln funkade torsdag: Ett försök till utecykelpass tills växlarna frös efter 1 h blev det innecykling 1 h fredag: återhämtningslöpning lördag: gemensam cykling 2,15 hårt med mycket tid längst fram tillsammans med Pelle som låg på för att slippa frysa + cykling till affären 30 min före söndag: 2h 15 min cykel, lugnt pass men med känning av gårdagens hårda pass fick jag bita i blev trött mot slutet. 

Det blev en ok träningsvecka trots strul med axeln/ryggen. Men hade planlagt mer styrka och ytterligare utepass, men där ställde även vädret till det. 

Det känns helt rätt att vila från konditionsträning idag. Om det känns bra ska jag träna ett corepass. 

Kommande vecka tror jag på ganska bra förutsättningar för många utetimmar. Hoppas att ni också tar er ut o njuter av att träna i fint vinterlandskap! Det gäller att passa på. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s