Lyx för mig!

Nu har Loveli börjat med en idrott. Ja, men det kan vi väl kalla simskola/babysim?! Hon sov som en stock efter och det märktes att hon tagit ut sig.

Förmiddagslyx.

img_5061Svärmor och svärfar hade erbjudit att ha Loveli medan jag cyklar nu på torsdag. Så kom ytterligare erbjudande på sms, vilket jag inte kunde motstå. Hade annars tänkt springa med vagnen, men cykla är mycket roligare och bättre träning.

Lägg därtill att middagen stod på bordet efter passet. Det är lyx för mig! Jag är inte bortskämd med den vänligheten och det har sina utmaningar att kunna ta emot sådant.

Det är också värdefullt för Loveli att få vara hos och tillsammans med sin farmor och farfar. De lär troligtvis känna varandra bättre utan oss föräldrar.

 

 

Husmanskost när den är som bäst.

Eftersom jag utgick från Lanna blev det en runda i våra gamla hemtrakter, komponerad av Keith. Väset-Anderstorp-Målskog-Kulltorp-Eskilstorp. Ca 46,2 km. Garmin visade -6 grader när jag passerade Målskog efter ca 1 h. Det var relativt vindstilla och torr fin luft så jag klarade kylan bra under hela passet som varade drygt 2 timmar. Jag har sagt det förr, Assos vinterkläder är att lita på. När det är -5 eller kallare bär jag alltid Assos skinfoil winter body vilken är en superskön underställströja de kallaste dagarna.

Men nu ser det ut som att vi inom de närmsta dagarna ska kunna cykla i vanliga underställ och med lite tur även utan dubbdäck.Hoppas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s