Familjepussel och dagens cykelpass. 

Härligt med ett cykelpass där både jag och Keith kunde vara med. Under tiden  underhöll Loveli sin faster och kusin. Det är tacksamt  att vi har nära och kära som hjälper till att underlätta i den nya familjepusslet. Samtidigt som det är en ynnest för Loveli att få lära känna familjen redan nu och skapa sig en värdefull relation. Det har hittills gått väldigt bra när vi har lämnat henne. Eftersom jag fortfarande uteslutande ammar blir ett par timmar lagom. Däremot har hon fått börja smaka på allt möjligt spännande så krisar blodsockerkurvan finns det lite grann att ta till för den som har henne. 

Cykelpasset

Väderprognosen i Värnamo lovade sol, men den uteblev tyvärr. Dock hade vi inte så farligt kallt, -2 typ. Jag slapp frysa den största delen av rundan, bara lite kallt om fötterna mot slutet.

Vi blev en grupp om fem man och en kvinna (jag). Eftersom snön och isen på vägarna smält undan körde vi en del grusvägar. Tempot var makligt vilket kändes helt rätt för mig. Jag satsade på en tretimmarstur, men rundan lade vi så att de som ville kunde vika av hem efter två timmar. Keith cyklade och hämtade Loveli medan jag gjorde följe med Jan till Bor, rundade Tånnö och tog sedan sikte på att möta upp för Fika de Lyx hos Erik och Karin lagom tills garmin visade lite över 3 timmar. Erik, Karin och ytterligare fyra hade cyklat MTB före fikat så vi blev ett gäng hungriga som hjälptes åt att tömma fikabuffén. Alltid gemytligt att kunna ses efter och tjata över en kopp kaffe, plus att vi slapp fixa lunch!Alla körde cx med dubb på dagen pass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s