Halvvättern ett av målen 2017

Vi har ett mål. 

Jag gillar att träna mot mål. Och att ha ett gemensamt mål känns som att det var länge sedan så det ska bli väldigt roligt. Vi är ett helt gäng som ska cykla Halvvättern. Det blev så många att vi har en egen startgrupp vilket innebär att vi är 30 pers. Vi kommer att ha olika fartgrupper. 

Togetherness

Att jag kom att tänka på Halvvättern är min brors förtjänst. Han pratade om att det skulle vara fint att cykla den på under fyra timmar. Ja, tänkte jag, lets try. Stämde av med Keith som även han tyckte det lät som en rolig grej att göra tillsammans. Vi kollade med Pelle, som vi cyklar mycket ihop med, och sedan har skaran växt och nu är vi ett tiotal (12-14 stycken) som har fyra timmar som mål. Det känns jättekul. 

Ca 38 km/h i snitt är vad som krävs. Och ja självklart tror jag att vi klarar det. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s