Lördag

När jag vakande första gången 6.30 och tittade ut genom fönstret regnade det. Sedan somnade vi om och vaknade 8.15 då var marken snötäckt. 

Gemensamt distanspass.

Denna veckan har det inte blivit mycket cykling men idag blev det åtminstone ett långpass. Jag började faktiskt med cx cykeln men efter att känt på underlaget i knappt en kilometer insåg jag att det skulle bli för slirigt för min smak. Därav åkte jag hem och bytte till MTBn, vilket var tur. 

Mötte upp ett gäng cyklister på vägen till Bor och i Bor anslöt ytterligare några. 

Vi hade bestämt oss för att köra makligt och lagom distansfart. Vi vart fem i vår grupp som turades om att ta förningar. Men med snömängden som föll blev det ett motstånd i underlaget och jag tycker att det kändes halvjobbigt hela tiden. Fördelen med snön är att ljudnivån på dubbdäcken blir lite mer lagom, MTB däcken låter ju så högt att det nästan inte går att prata när man kör asfalt. 

Efter tre timmar ute var vi rörande överens om att det skulle sitta fint med fika. Som någon sade ”nu kvittar det nästan vad det blir, allt kommer smaka”. Hungern är bästa kryddan och ett vinterpass ute stimulerar hungerkänslorna på bästa sätt. Tre koppar kaffe, en megastor fralla och en dadelkaka senare hoppade jag upp på hojen och cyklade de 40 minuterna hem. 

Nöjd med dagen så långt och väldigt lättroad efter. En bastu och utekäk ikväll räcker gott. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s