Garmins ruttplanerare 

Jag och Loveli gjorde en utflykt till Tranås där jag har mina föräldrar. 

Vi började med en kopp kaffe och sen stack jag ut på en cykelrunda medan pappa lagade mat och mamma underhöll Loveli. Visste inte riktigt hur jag skulle cykla då jag inte hittar på småvägarna häromkring. Det blev ett bra tillfälle att testa garmins ruttplanerare. Jag knappade in hur långt jag ville cykla och fick efter det tre olika förslag på rundor. Nackdelen är att i kartan visas inte många ortsnamn. Valde förslaget där jag kände igen mig lite. Startade datorn och litade fullt ut på att bli guidad runt på vintervägarna. Rundan blev långt över förväntan fin. Dels var den riktigt kuperad innehållande flera rejäla stigningar (högsta punkt 309 möh) och dels var det fina vägar som tog mig förbi många fina röda hus och gårdar. Jag njöt till fullo av att cykla.

Efter ca två timmar klev jag innanför dörren igen och möttes av matdofter från ugnsgrillade grönsaker, sötpotatis och färsk laxfilé. Det är verkligen äkta lyx att få riktigt vällagad mat serverad efter genomfört träningspass. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s