Rekordmycket cykling. 

Jag halvsitter bredvid Loveli som borde vara trött och vilja sova. Men nu ligger hon mest och gör bensparkar, tränar på ljud och slänger med sin kanin. Kaniner är fö en populär babygåva, Loveli har säkert 10-12 olika kaniner som hon älskar att pyssla med. 


Mycket cykel.

Jag har just cyklat genom en rekordvecka. Sedan förra lördagen har jag cyklat ca 17-18 timmar ute på MTBn. Senast jag cyklade mer var mellan jul-nyår 2015, då var jag gravid i 11e-12e veckan och cyklade ca 18-20 timmar. Jag är nöjd med cyklandet, nu har jag ont i benen och är trött i kroppen. Just idag känner jag mig mätt på cykling så nu ska jag både vila helt och träna alternativt närmsta dagarna. Det är mammas och pappas förtjänst att jag kunde cykla ute i dagsljus på vardagarna. Det var guld värt att få den möjligheten, inte bara för hjärtat och benens skull utan även för hjärnan. Med ens egna föräldrar behöver man inte känna ”skuld”, snarare är det så att de gärna vill ha sin dotter hos sig och de vill ha hand om sitt barnbarn.

Helgens cykelpass.

Det blev ett härligt vinterdistanspass i gott sällskap igår. Pelle mötte upp först och vi mötte sedan upp ytterligare tre cyklister vid Stationshuset. Rundan gick uteslutande på grusvägar, traktorstigar och stigar i skogen. Underlaget var perfekt och vi fick även cykla i orörd snö, det blir lite tyngre men det är roligt. Jag kände mycket väl av den gångna veckan och fick bita i emellanåt, framförallt efter ett par timmar. Men det är då det är bra med kamrater som motiverar och sporrar till att inte ge upp. Ett bra pass i historiken.

Idag var jag omotiverad och hade inte Keith manat på mig att träna först av oss två hade jag säkerligen skjutit på passet till eftermiddagen. Dagar som känns motiga brukar jag sätta upp något kul mål med rundan, idag blev det SM-bana. Jag hade inte sett vad som hänt under veckan och var väldigt nyfiken. Massor hade skett…Bland annat en ny nerfart på slutet av sk Bokåsen. 

Sedan provcyklade jag de andra nya delarna, ja de jag vågade, några stannade jag och tittade på. Det finns utmaningar på banan för alla, oavsett teknisk nivå. Bland annat finns det något som liknar en halfpipe, sjukt brant ner i mina ögon.

Det är verkligen kul att Värnamo fått ett MTB område som utvecklas. Det är fler engagerade cyklister som utvecklar spåren runt Borgen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s