Uppsala.

Vi hamnade i Uppsala i måndagskväll. Jag, Loveli och pappa hälsar på min syster med familj. Det är alltid lika trevligt att komma upp. Främst till familjen men också till storstan. Uppsala är jättemysigt, vi har strövat omkring och jag har valt mat och fika ställe med omsorg, kanske till pappas förtret. Det har inte varit mycket husmanskost. Pappa brukar säga att du hittar inte ett så bra fik som Bor Stationshus ändå. Det ligger mycket i det han säger då det bla är svårt att få hembakt, förvånansvärt många caféer kör med köpefika faktiskt. Och priserna är ungefär det dubbla. Sedan är cykelpasset före fikat en del. Plus att omtanken och godheten i alla bakverk i Bor Stationshuset är ytterligare anledning att tycka att de är en av Sveriges bästa. 

Idag vart det en promenad till Uppsala Domkyrka, det var enligt pappas önskemål. Jag har varit där tidigare och besöker den gärna om och om igen. Man kan inte gå genom den byggnaden för många gånger, det finns så mycket spännande arkitektur att beskåda.

Loveli gillade också domkyrkan


Man tar inte miste på att de här har kul tillsammans.


Träning.

Det har blivit standard att gå på Friskis och Svettis när jag är här. Idag har jag haft helvila från träning men i tisdags körde jag en genomkörare med rodd, crosstrainer, löpbandsintervaller och styrketräning. Imorgon planerar jag för ett spinningpass i ottan (om Loveli sover hyfsat vill säga), därför är det hög tid att släcka lampan nu. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s