Cykelpass i ottan

Det var ett tag sedan jag cyklade ett pass före Keith börjar jobba, men idag hände det. Då kräver det att jag beger mig i ottan, idag kom jag iväg 6.15 och var hemma 7.45. 1.5 h asfalt med cx cykeln. Det var jobbigt, dels för att det blåste mycket och dels för att benen kändes trötta. Inte kan väl lördagspasset sitta i än?

Men vad glad jag blev när jag upptäckte att lampan inte gjorde nytta mer än till sjutiden! Det är nya ljusare tider på ingång. Så härligt. Kvällarna är också betydligt ljusare och känns längre. Många gilla på det.

img_6354

Jag rullade in i Helmershus lagom till solen gick upp.

Det värmde i hjärtat att stiga in och mötas av att Loveli och Keith myste i soffan.

Hon har f.ö. börjat smaka på mat, vi låter henne smaka på det mesta nu. I lördags åt hon sushi, igår fiskgryta och idag åt hon gröt till min stora glädje. Hon har annars vägrat gröt och välling hittills. Men med äpple, kanel och havremjölk till gick det fint. Klart hon vill ha en tillpiffad gröt, hela instagram är ju fullt av fina gröttallrikar.

3 reaktioner på ”Cykelpass i ottan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s