Promenader och vila inför resa.

Nu var det hög tid för ett par vilodagar i träningsschemat. Det känns som det behövs då jag vill vara pigg inför kommande cykelresa. Vi har alltså bokat en resa till Gran Canaria med avfärd på fredag morgon. Pappa, brorsan och hans dotter ska också med. Vi ska bo på ett stort familjehotellkolplex med halvpension och tre cyklar är hyrda. 

Promenad. 

Gå på promenad tillhör inte mina favoritmotionsformer. Men när promenerandet fyller syften såsom att jag känner mig stel och trött i kroppen tycker jag att det känns skönt och gör det för att få igång blodcirkulationen. 

Syftena igår var även att lämna tillbaka låneböcker på bibblan, lyssna på en podd och få Loveli att sova. Vi stannade till en stund på bibblan, de har Bicycling i sin tidningshylla så den skummade vi igenom. Nästa gång ska vi vara där en längre stund och även läsa barnböcker. Biblioteket är en mysig plats och jag ska ta med Loveli dit regelbundet för att låta läsandet och nyfikenheten stimuleras. Det är en medborgerlig förmån att kunna ta del av allt ett bibliotek erbjuder, helt utan kostnad. 

Det var blött på vägen hem. Vagnen är skyddad mot regn så Loveli höll sig torr därinne. Tror att det blev lite husvagnskänsla, ni vet när regnet smattrar mot plåttaket. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s