Media och kommunikationsarbetet med SM är igång.

Vi hade så roligt och fann varandra när vi jobbade ihop på SM 2016. Jag och Magda alltså. Det är delvis tack vare att hennes arbetsgivare Netmine är med och engagerar sig och sponsrar SM-arrangemanget och delvis bjuder hon till idéellt. 

Det närmar sig med stormsteg.

SM -Sverige mästerskapen i mountainbike avgörs i Värnamo på Borgen Arena 20-23 juli. För övrigt superkul att Värnamo fått förtroendet att arrangera även detta år. 

Vårt (Magdas och mitt) arbete innefattar till största delen media och kommunikationsbiten. 

Inför och även under tävlingsdagarna kommer vi att jobba med informationsflödet i MTB SMs mediekanaler såsom Instagram, Facebook och hemsidan.

Vill du vara med?

Vi tar tacksamt emot din hjälp eller input om du vill bidra. Kanske är du en hyfsad fotograf, en fena på film eller älskar att skriva texter?! Hör av dig till mig i så fall sandrasalinger@hotmail.com. Det är hur kul som helst att vara en del av Värnamos MTB SM, så tveka inte om du funderar. 

Tre Liljor som mötesplats.

2016 var Tre Liljor med och skötte matserveringen på Borgen Arena under SM dagarna vilket de gör 2017 också. Tre Liljor erbjuder även boende på hotellet till bra priser under SM dagarna. Det kommer förresten att finnas prisvärda paketerbjudande under hela våren för er som vill komma och testa banorna på Borgen Arena samt stanna över natt. 

SM organisationen får förmånen att använda Tre Liljor som mötesplats för funktionärsträffar, samabetspartnerträffar eller som idag när jag och Magda träffades och planerade. Vi hade även möte med Värnamo kommuns destinationsutvecklare. För oss är det av värde att SM blir ett känt arrangemang och en del i Värnamo kommuns arbete i att sätta Värnamo på kartan. Samtidigt som banorna är byggda för att lämna fotavtryck och kunna utnyttjas av alla invånare i all framtid. 

Arbetsgrupppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s