Cykelshopping, fartpass och resfeber. 

    • I tisdags gjorde vi en utflykt till Borås för att handla på Henrikssons cykel. Jag slog till på ett par rosa handlebars och en ny sadelstolpe. Jag har suttit för lågt på min Trek Boone men nu ska det bli ändring på det. Om jag får till sittställningen räknar jag med att prestera aningen bättre. Pelle, min sparringpartner, behöver inte känna sig orolig jag har en bit kvar före jag hänger av honom.
    • Igår eftermiddag körde jag ett av mina favoritpass, fartpass. Ett hårt pass. Jan och Pelle var med, den sist nämda var som vanligt starkast. Jag hade min heldämpade tävlings MTB, Jan sin CX och Pelle sin helstela 9 kgs MTB. Efter passet var benen trötta men det kändes ändå bra. Jag har en bit kvar till min ”vanliga” nivå men känner absolut att jag är på rätt väg. Januari och februari summerar jag som bra träningsmånader. Kanonträning igår även om det var slitsamt och kallt med 4 grader och regn. 6 mil och snitt på 28 trots att vi cyklade en del blöta tungrullade grusvägar där farten ibland var under 20km/h. Jag kan för övrigt bjuda på min snittpuls som var 137 och toppnoteringen 155 (min max är 179).
    • Idag är det halvt stressigt då vi flyger till GC tidigt imorgon. Jag har lite resfeber. Det är inte helt avslappnat att åka på första utomlandsresan med Loveli. Lägg därtill att jag är flygrädd, det är sedan gammalt. Men väl på plats tror jag att vi kommer kunna njuta och ha det gött!
    • Fick ett par nya löpskor med posten. Letar efter ett par att trivas i. Får se hur dessa funkar. Nike air zoom strukturer 20, en stabil sko för pronation. 275 g. Kanske är droppet i mesta laget, 10 mm.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s