Bra träningspass på cx cykeln. 

Äntligen dubbfritt. Och äntligen en ny sadelstolpe på Trek Boonen. Jag har suttit för lågt sedan jag köpte cykeln men nu är det slut på det. Det var en dröm att ha rätt sitthöjd på dagens runda. 

Jag passar på att skriva om ett bra pass. Det är inte jätteofta den där riktigt härliga känslan i kroppen infinner sig under ett träningspass i hård vind. Men idag så. 

Det kändes riktigt bra. Ansträngningsnivån var okey och tyckte inte det var så jobbigt muskulärt. Det var blåsigt men även motvinden var ok. Klart bästa passet på länge, på svensk mark ska tilläggas. Känns som en liten formtopp efter resan. Jag hade inte förväntat mig den redan men å andra sidan har jag inte varit lika sliten som jag brukar vara efter cykelsemestrande. 

Rundan blev ca 46 km och snittet 30 km/h från dörr-dörr. Alltså lite grusväg och uppvärmning inkluderat. Duggregn mot slutet men inte så att jag blev blöt och kall. 

Kvällen, och även morgonen, ägnades åt SM arbete i form av möten. Bra sådana, vi har mycket på gång och organisationen sätter sig. Roligt. 


Loveli skötte hemmet och bjöd farmor och kusinen på kanelbullar under tiden jag cyklade. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s