Kalasande.

Inte för mycket och inte för lite. Lagom är bäst. När det gäller att bjuda på buffé i alla fall. 

Vi firade Evelina och Isac i morse, de fyller med en veckas mellanrum. I inbjudan stod det frukost. Eftersom vi är mitt i påsken var ägg i ett par varianter givet, hummersill, inlagd strömming, rökt lax & pepparrot, ostar & kex, Gränna knäcke, ett köpebröd & hembakta frallor, kalkonskinka & farmor Ingers senap, grönsaker, köttbullar & rödbetssallad, Keithans smoothie, juice och kaffe. 


Lovelis härliga storebröder.

På efterrättsbordet var det påskgodis, kex, cornflakeskakor med ägg och påskmust.

Det tar på krafterna att gå på kalas. Det är Bibbi i Babblarna som håller Loveli i handen, eller tvärtom.


Mitt i stressen

Jag gillar att fixa kalas men hinner sällan med att ordna allt jag vill. Idag fick viss städning stå åt sidan, påskriset blev kvar ute, dukningen på bordet blev en quickfix och frallorna en snabbvariant. De tänka kalljästa frallorna hade jäst fast i plasten och gick inte rädda så de åkte i soptunnan. Tidsmässigt tar det ungefär lika att åka och handla bröd som att baka en liten sats snabbjästa frallor… och då föredrar åtminstone jag de hembakta. Det blev förresten invigning av vår nya ugn idag också. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s