Kroatien. 

Två timmar med flyg från Landvetter och  vips var vi här. Det är ett riktigt fint ställe vi har hamnat på. 

Vyerna är fantastiska. Både havet och insjön bjuder på utsikter som är obetalbara. Byn vi bor i är liten, pittoresk och känns familjär. Små mysiga restauranger av den enkla sorten men med hög servicegrad. Det är en tillgång att pappa är med och pratar kroatiska. Även om engelskan räcker långt får vi färre missförstånd och lite mer information. 

Här är långt ifrån vimmel och fest. Kanske lite väl lugnt för vissa medan det för andra som vill stanna upp och njuta av solnedgångar i en havsnära by är perfekt. 



Första dagen packade vi upp, åt pizza och orienterade oss genom en kort kvällsrunda på cyklarna. Det var många wow, aha och mmm när vi rullade utmed havet.



Dagens runda.

Vi har, genom att kontakta lokala mtb-klubbar bokat en guid. Han visade oss en 50 km runda runt en sjö. Även där med otroliga vyer. Alltså helt fantastisk fint. Lätt tekniskt och mest breda traktorgrusvägar runt hela sjön gjorde det till en snabbåkt tur. 

Jag fick ett stick av en insekt och Pelle hade tre punkteringar, i övrigt gick det bra och vi höll ihop. Vi var sju som cyklade tillsammans och så blir det även imorgon. Då blir det en nu guidad runda. 



Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s