Vardag med cykel o annat.

Vi har mycket på alla håll och kanter. SM projektet, träning, jobb, socialicerande, övriga cykelåtaganden såsom att vara ledare på friluftsfrämjandets cykelskola, guidningar, familj, firande av 50-åring och konfirmand och ikväll ska Keith hålla föredrag om cykelprojektet på Gnosjö bibliotek. Det gör han titt som tätt. Kul att det finns nyfikenhet kring vårt SM i MTB. Senaste föreläsningen var för  cykelfrämjandet, gången före det Rotary i Anderstorp. 

Välkommet med sol och värme.

Idag slog värmen till med dunder och brak. Det fick mig och Loveli att inte ha några måsten alls på dagen. Vi har ätit frukost på altanen i shorts och tisha, hälsat på hos hästarna, varit vid sjön och nu somnade Loveli som en stock. Hon ligger i sin vagn innanför dörren som står öppen och jag passar på att få lite sol på mig precis utanför. 

Före jag lade mig på soldäcket njöt jag av en kopp kaffe och ett proteinbröd. Jag kallar det så för jag tillsatte en hel del proteinpulver i degen. Där gjorde sig pulvret bra, bättre än i smoothies. 


Loveli tyckte det var spännande att vara vid vattnet. Hon såg badsugen ut.


Cykling med Bor-gänget

Det var ett tag sedan jag var med en onsdag i Bor. Men igår hände det. 

För övrigt blev det fyra (!) grupper. 

En nybörjargrupp, en med pappa och dotter i vagn, en mellan och en lite snabbare. Jag var med i den sist nämnda. Bolander satte ribban från start, det rök om grusvägarna. Första 35-40 minutrarna gick hårt, efter det lugnade vi ner tempot och körde stötvis hårt. Totalt 3 mil och 1,5 h. Mest stigar. Riktigt varmt och svettigt, ca 15 grader och fuktig luft. Bra stämning och kul kamratskap. Jag blir extra motiverad att ta i lite mer sådana pass. 

Jag har haft en rejäl svacka ett bra tag nu och inte känt minsta tecken på bättring. Men kanske igår. Jag tycker kroppen svarade lite och även återhämtade sig mellan varven. Hoppas, hoppas, hoppas… annars är jag orolig för att det beror på något annat. En brist på ngt i kroppen kanske?! 

Första långloppet

Jag har i vilket fall anmält mig till säsongens första långlopp. Det blir Cykelrallarn den 4 juni. Som det såg ut nu var det skralt med tjejer. Vore kul om det blir ytterligare damer i tävlingsklassen. Det är 62 km från punkt A-B och lätt tekniskt. 

2 reaktioner på ”Vardag med cykel o annat.

  1. Heja heja!! Kan tyvärr inte hjälpa dig där, med fler damer… även om en entusiastisk svärfar nämnde just detta lopp härom veckan 🤣 (Kanske på en annan nivå, men ändå 😉)

    • Finns en motionsklass och två olika längder (62 eller 35). Ta dig en funderare, ett fint lopp att ”prova på”. Finns glass och fika i målområdet så Simon och barnen kan roa sig…
      Fö tyckte jag det var du som stod bakom ett krön och hejade på mig igår i Gnosjö… tänkte i ett helt varv att jag fått en riktig supporter, sedan såg jag att det inte var du, hahahaha :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s