Morgoncykling. 

Det blev en bra start på den här dagen. 3 mil cykling på grus och stigar med avfärd 06.10 och hemkomst 7.50. Den sk Åminnerundan. Mötte Keith i dörren och vi bytte några ord om kvällens planer. Det är cykelskola och vi ska bjuda på glass, det blir jag som levererar 60 glassar. Ärofyllt uppdrag och säkert uppskattat. 

Loveli sov när jag kom hem så jag kunde spola av cykeln, torka av utemöblerna och fixa med lite annat helt ostört. Det går väldigt mycket snabbare att göra saker när man har två händer och hela hjärnan kan tänka på just det man gör. Efter det fick jag faktiskt väcka henne, vill inte att hon ska sova alltför länge om morgonen, 8,30 räcker gott. Det ger så mycket energi att gå upp och möta henne, allt som oftast vaknar hon med ett stort leende. Nästan alltid när vi är på språng möter hon människor med ett smile och väldigt ofta får hon ett tillbaka, det märks att människor blir påverkade och glada. Vi med.

Jag får tyvärr inte sova tillräckligt bra på nätterna, men om man bortser från det (hur gör man det förresten?) så gillar jag numer morgonträning. Det är så fantastiskt att möta en orörd dag, i synnerhet som idag när det är dimmigt från början och man ser solen bryta sig genom. Allt skvallrar om att en fin dag gryr.
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s