Tidiga morgonpass och kurs. 

Jag har varit på kurs i två dagar. En programvarukurs. Det var ett tag sedan senast som jag ”jobbade” så det var riktigt roligt att vara inne i något liknande gamla hjulspår. Typ med raster och kollegor. Även om jag kommer att ha stor nytta av allt jag lärt mig på kursen i jobbet var det så att jag bokade kursen i privat intresse. Och jag vet att jag måste fortsätta träna så att jag tillgodogör mig min investering. Planen är att utnyttja tiden när Loveli sover. Men det ska tilläggas att det är mycket man vill hinna med på den stunden. Tex städa, fixa mat, tvätta hojen, läsa eller själv vila. 

De som gjorde det möjligt för mig att kunna gå kursen var mamma och pappa som hade hand om Loveli. Så tacksamt. De är de första som har henne två heldagar. Jag och Loveli har inte varit ifrån varandra så mycket någonsin. Vi var glada att ses vid 17,30 när jag kom hem. Det underlättar att lämna henne när man vet att de som vaktar gör det med glädje och kärlek. Skönt också att hon är ett friskt, glatt och piggt barn. 

Pappa försökte fånga gammelgäddan men enda nappet han fick var ett bottennapp. Loveli satt på bryggan och letade efter saker att stoppa i munnen. 


 Cykling i ottan.

För att få till något litet pass på hojen fick det bli att stiga upp i ottan. Både måndag och tisdag blev det avfärd ca 06.15 och hemkomst 7,45. Det funkar men eftersom Loveli sover oroligt och vaknar mycket får jag kämpa för att orka. 

Tyvärr är formen inte på uppåtgående ännu, jag tycker det går tungt och att återhämtningen inte är vad den borde. 

Men hur som helst fick jag hjälp med en fartökning i måndags när jag mötte tio vildsvin. Och jo de stod på en äng och åt, när de såg mig sprang de över vägen framför mig och in i skogen. Läskiga djur.

Betydligt svalare den här veckan. 13 grader och morgondagg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s