Vardagspussel.

Det vart en effektiv dag igår så vis att det blev mycket gjort och det har även hanns med många mysiga njutfulla stunder.

Pappa har kommit hit, dels för att hjälpa till nu när Keith inte kan röra vänstersidan. Han kan alltså inte ha Loveli. Därför känns det bekvämt att få pappas hjälp och samtidigt väldigt trevligt.

Igår blev det en kort löptur med Loveli i vagnen före frukost. Sedan en härlig frukost ute i solen.

Loveli fick åka vagn igen, fast med morfar. Jag passade på att få till ytterligare en racerrunda före jag skulle lämna tillbaks hojen. Det blev runt Vidöstern. Eftersom jag cyklade med tubdäck och varken hade spray eller ngt nytt förlimmat däck valde jag en runda jag vet att pappa skulle hitta och kunna hämta mig. Om jag skulle punktera alltså. 


Jag tyckte att cykeln kändes konstig men det kunde jag inte riktigt sätta fingret på. Förrän jag nästan var hemma, då stannade jag och upptäckte att framhjulet satt löst och att jag hade väldigt lite luft. Det visade sig senare vara ventilen som läckte. Skönt för det är dyrt att punktera med tuber. 

I övrigt en fin tur i sol, 60 km och lite över 32km/h i snitt. 

Efter passet putsade pappa bilen och jag den lånade racermaskinen och min mtb. Knappt jag villa smutsa ner den idag… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s