Lördag.

Så äntligen är vi samlade i soffan. Ibland känns transportsträckan dit lite lång. Det är så när det är mycket man vill hinna med. Men vi avslutade kvällen med en riktigt god middag innehållande grillat, rödvinssås och även rött vin till. Pappa håller uppe standarden på maten. 

Lördagspasset 

Idag är det många som gjort den heroiska insatsen och cyklat runt Vättern. Det har både jag och Keith gjort några gånger, vi har en konstig hatkärlek till det loppet. 

Här i Värnamo har vi cyklat Vidösten runt på MTB. Jag, Pelle, Per och Henrik begav oss vid 9 och var tillbaka ca 11.45. Mest grusvägar men avslutningen blev asfalt för hälften av gänget hade lite hemlängtan.

I Helmershus var grillen tänd så det blev både korv och hembakt. Mysigt när man kan ses över en enkel fika efter träningen. 

Det regnade en stund men som tur var bara varmt sommarregn. 


Jag har passat på att baka en hel del nu medan pappa är här. Det är lite enklare att få flyt i bakandet när Loveli blir underhållen. Jag bakar fö till Lovelis dop som äger rum nästa söndag. Därmed missar jag en deltävling i x-cup.

Leilas blåbärsmuffins skulle Loveli säkert vilja ha, men hon får inte äta sötsaker än. Hon ska avhållas från det så länge det går, vilket människor runt ikring oss reagerar på. Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s