Lite sömn, Keith och intervallpass.

Det är inte mycket som går upp emot en sådan här morgon.

 Även om det ska erkännas att jag är seg. Loveli har varit vaken och ledsen extremt mycket i natt. Man blir inte lika träningssugen när man inte får sova. Men jag ska snart ge mig ut på en lugn MTB runda. Passar på medan jag fortfarande har pappa här som kan ta hand om Loveli under tiden. 

Keith.

Keith jobbar som vanligt men är fortfarande stel i vänster sida. Han är och lägger om såren varje dag på sjukhuset och de tycker att det läker som det ska. Idag ska han få träffa sjukgymnasten och börja med övningar för att få igång rörlighet och för att få nyckelbenet på plats. 

Intervaller.

Jag ska jag inte säga men Pelle och Keith lade om till ”slicks” på min cx och igår testade jag att cykla ett intervallpass.


Kärda, Forsheda, Dannäs och Hånger passerades i olika hastigheter. Det är en fin runda som går på vägar där man inte behöver möta speciellt många fordon. Avfärd kl 8. Efter att jag hade värmt upp och trampat igång kroppen ca 15 km började jag köra. 6 st 4 minuters och 2 stycken 6 minuters intervaller med 4 min vila mellan varje. 60 km och snittet hamnade på 31,3 km/h.

Jag tycker att jag kände mig i ganska bra slag. Då är det roligt.

Två små korta poddar, en längre där Stefan Löven var gäst och sedan musik. 


Väl hemma vart det knappt med tid och full fart mot 16-års kalas. Lovelis näst yngsta kusin fyllde och det bjöds på både frallor och tårta. Det passade min fikasugna kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s