Säga ja till det jag vill.

Säg: Ja! Till vad? Till att få säga nej.


Det är av stor vikt att själv få välja. Välja vad som ska göras och hur det ska gå till. Jag är nog egentligen ganska bra på det men den senaste tiden har det skenat. Människor runt om och situationer har styrt vår tillvaro lite för mycket lite för länge. Risken är att det tär mer än det ger. Jag finner inte harmoni. Det tillsammans med dålig sömn har gjort mig trött både mentalt och kroppsligt. Det är också en stor anledning till att jag inte ställde upp och tävlade i Ränneslättsturen. Även om jag innerst inne ville, orkade jag inte. Det blev för tufft att ladda. Efter olyckan har jag nog med att förbereda mig och min hjärna på gemensamma starter. Vet inte om jag egentligen vill ställa upp på att starta ihop med ca 500 pigga, laddade, målinriktade, starka och lite galna cyklister. För min del skräms jag mer än jag gläds när jag läser om långlopp som har deltagarrekord. Det känns f.ö. så 2014 att inte dela upp starttiderna klassvis och ha färre cyklister som startar samtidigt.

Å andra sidan hade jag missat att ladda växlarna på min cykel så det kanske var någon mening med att jag inte åkte…

Ny vecka, nya tag. 

Den här veckan tar jag kommandot igen och gör lite mer av det jag själv väljer för min skull. Men ganska många måsten finns på ”att göra listan” inför SM. Det är nära nu.

Mellan jobbandet och myset med Loveli kom jag ut på en fin MTB tur. Två varv på SM-banan varav det ena var mitt snabbaste hittentills (jag har inte kört så många varv). Fortsatt bara B-vägar för min del. Banan är i kanonskick och för den som vill ha ett intervallträningspass eller bara bra teknikträning rekommenderar jag att köra ett par varv.


Ikväll var det mental laddning att kunna baka. Kladdiga chokladmuffins med dumle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s