Frukostmöte 

Idag steg jag upp i ottan, försökte att ta upp Loveli varsamt, bytte blöja men lät henne ha pyjamasen. Lade henne i löpvagnen med en filt om sig och några gosedjur bredvid. Jag märker att hon blir trygg med sina gose, de älskar hon att krama. Vi sprang i sol till Tre Liljor, med en liten omväg blev det fem kilometer. Hon sov hela vägen. Loveli sken som en sol när hon fick syn på Magda. Vi högg in på frukostbuffén och började arbeta med planering för SM. Det är nära nu och tempot på marknadsavdelningen höjs för var dag. Bara några trycksaker kvar att sätta ihop och massor mer information som ska rulla i sociala medier. 

När Magda gått somnade Loveli och jag blev kvar här och passade på att jobba. Nu är det dags att ta löpvagnen hem igen. Vi kommer att göra ett stopp i Apladalen. Dels för att Loveli älskar att kolla på getterna men också för att marknadsföra Apladalen för MTB SMs besökare. Det är en plats man inte ska missa när man besöker Värnamo. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s