Regnigt morgonpass. 

Regnet öste ner vid 7,30. Men, inte så blött när jag begav mig strax före åtta. Det var precis att jag hann tänka ”ibland ska man ha tur och slippa regnet” så började det dugga.


Körde gamla banvallen till Vittaryd. Den är i fint skick hela vägen och jag tycker t.o.m att den skulle funka fint med cx.


Hade planerat för att leta lite stigar jag blivit tipsad om i Dörarptrakten, men regnet hade tilltagit och slog som spön i backen. Då kom den lusten av sig och jag fick hemlängtan.
Jag är fö nöjd med linsen på Oakley glajorna (på bilden ovan). Men minus för att de sitter löst och åker ner på näsan. Då har jag ändå en stor näsa, så inget för den med liten. 

Vädret ordnade upp sig och jag svängde av in på lite grusvägar och genom härliga småländska byar. För mig är det en stor del i cyklingen. Att man kommer ut och får uppleva så mycket olika landskapsvyer. Det är där vädret också kommer in i bilden. Motiven blir olika beroende av vädret. Ta t.ex. torsdagens morgoncykling i fuktig dimma… det är sällan Maramös åkrar är finare att blicka ut över. 

Jag får enorm inspiration av fina vyer. 


Idag fick jag dock nog av synen av smutsiga glasögon med regndroppar. Det var skönt att komma hem och ställa sig i en varm dusch. Inte för att jag frös men efter olyckan jag var med om blir jag lätt stel i armar och händer i olika väderlekar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s