Träning på SM banan

Man kan nästan tro att jag ska köra SM nästa vecka. Jag snurrar runt på banan rätt ofta numer.

Men vet ni, det är för att det är så himla roligt. Bra träning för teknik, benstyrka och hjärtat. Idag körde jag tre varv. Två varv efter varandra 18.01 min respektive 18.02 och ett varv spontant tillsammans med Viktor då jag fotade och filmade på några ställen. 

Efter det for jag hem till Loveli och svärföräldrarna för en snabb lunch. Tempot är högt nu. Jag och Loveli for vidare till Borgen igen för att där möta upp en reporter från Värnamo nyheter. Det gick bra och jag fick en känsla av att de vill rapportera mycket från SM. Håller tummarna för det. 
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s