Styrketräning med Loveli. 

Det finns ingen anledning till att jag ska slarva med styrketräningen. Men ändå blir det så emellanåt. Dumt. Jag med mina 14 frakturer i bagaget, de flesta i rygg och nacke, har extra lätt att bli stel. Så rörlighetsövningar behöver jag verkligen göra ett gäng var vecka. 

Nu ska jag inte se tillbaks på det som är ogjort utan istället lyfta fram det som är gjort. De senaste två veckorna har jag skärpt mig. Och vilken träningsvärk jag rök på. Jag vet ju att det blir så när man håller uppe och ska komma igång igen. Det är också därför jag inte startat upp precis före SM eller Cykelvasan. 

Jag gillar och tycker att det fungerar väldigt bra att styrketräna ihop med Loveli. Det känns som att även hon gillar att vara med. Vi brukar ha musik, leksaker, hon klättrar på mig och vi dansar emellanåt. Ett pass på 30-40 minuter har hitintills fungerat bra. 

Häromdagen när det var soligt flyttade vi ut gymmet och passade på att njuta av frisk luft och sol.


Loveli är både målmedveten och gosig. Det gläder mig. Hon är också nyfiken och vill gärna veta hur jord, gräs och stenar smakar. Det oroar mig. Dunder förkyld.

Tyvärr har jag råkat ut för en rejäl förkylning med både ont i halsen och täppt näsa. Den kom inte som en överraskning då jag känt av att återhämtningen inte har varit som den borde. Varken under träning eller efter. 

Det är dock väldigt ovälkommet. Jag har verkligen haft ett tävlingssug efter Cykelvasan och planen var att delta i ett nytt långlopp i Trollhättan , Alliansloppet, på söndag. Hoppet att kunna ställa upp finns men sannolikheten att det går är inte hög. Jag ger kroppen imorgon på sig med. Är jag inte frisk till lördag få vi bli hemma. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s