Grönkålschips.

Underbart goda och enkla att göra. Dessutom ett nyttigt alternativ. 

Sätt ugnen på 140 grader.

Riv bort bladen från stjälken och dela i lagom stora bitar och lägg på en plåt.

Slå på lite olja, massera in oljan. Strö på flingsalt.

In i ugnen ca 20-30 min. Håll lite koll, de ska bli riktigt krispiga.

Ät som tilltugg, lägg på hamburgaren eller varför inte som topping på en korv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s