Vardagen 2.0.

Man kan säga att vädret slog om rätt dag. Att börja jobba igen i en period av regn  kändes helt klart lättare. 

Men idag är det fint med sol och lite värme. Det gjorde oss sugna på en promenad med vagnen till lekparken och vi passade även på att spana in getterna i Apladalen. Hon älskar att hälsa på djur. 

Efter firade vi att jag fick full pott på min första av fem inlämningsuppgifter i den högskolekurs i grafisk produktion som jag läser. ”Bara” fyra kvar!

Det är inte en jättestor omställning att jobba – faktiskt. Det känns nästan lyxigt att kunna arbeta ostört (alltså att inte ha en bebis som vill bli underhållen bredvid).  Men visst är vi inskränkta på vad vi kan hitta på, nu ska eftermiddagar och kvällar räcka till. Och inte minst ska energin räcka hela vägen. 

Vi har inte full ordning på nattlivet vilket kostar energi. Loveli vill fortsatt gärna äta välling på nätterna. Men jag är in i det längsta envis med att hon ska somna om utan. Vi tror att det är mer av en vana än hunger som gör att hon vaknar och vill ha mat. 

Träning

Det har ännu inte blivit något cykelpass den här veckan. Däremot två löppass med vagn. ca 45 min platt i tisdags och ca 1 timme kuperat igår. Jag är dock inte van att springa länge och får ont i benen när jag löptränar. Det sätter sig i framsida lårmuskler. 

Igår tränade jag och Keith samtidigt. Han fick den äran att cykla medan jag och Loveli sprang och gjorde sällskap med tre Bor-bor (alltså tre som bor i Bor). Vi avslutade med gemensam fika på Stationshuset. Alltid lika gott och mysigt. Ett perfekt sätt för oss att vara sociala på. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s