Cykling inför helgen, bra för hjärnan. 

Jag vill helst cykla till jobbet. Det tar ca 25 min med damcykeln och då står jag på lite, det sitter i ryggmärgen att man ska ta sig fram så snabbt som möjligt. Men pendling med cykel får inte bli alltför krångligt. Tex om det regnar måste jag ha ombyte och smink med mig eller om Loveli ska hämtas upp i stan och vi har ärende där. Det var nära att jag struntade i att ta hojen till jobbet i fredags med då all luft försvunnit ur däcken och jag hade problem med att få i ny. 

Men, jag kom iväg tillslut, varm efter att ha stökat med pumpandet. Fast ganska snart slog det mig att det var kallt om händerna och öronen. Cyklade ner mot badplatsen vid Osudden och blev tagen av vyn. Det är inte lätt att fånga det extra fina med en mobilkamera men till höger ligger sjön och den ångade så där mystiskt och vackert.Sedan när jag skulle cykla över bron förstod jag varför jag frös om framförallt händerna. Det var halt och frost, alltså minusgrader.


Kvällspass

Loveli var hos faster och de hade inget emot att ha henne några timmar. Så varken jag eller Keith behövde stressa med hämtning, men han hämtade och jag passade på att bege mig ut en timme i kvällssolen. Wow, vad fint!

Passerade Osudden och stannade till en minut för att ta in det vackra.


Goldenhour!Tog mig runt på fina grusvägar, mötte några fler cyklister som körde fredagsfys. Visst är det skönt att avsluta arbetsveckan ute i naturen före helgen och soffhänget tar vid? Rensa hjärnan från jobb och låta annat inspirerande flöda in. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s