Run of Hope i Apladalen. 

”Lördagen den 7 oktober genomförs Vitamin Well Run of Hope för andra gången. Att delta i ett lopp kostar 50 kronor och alla pengar som samlas in går till kampen mot barncancer. Var med och gör avtryck i kampen mot barncancer du också!”
I Värnamo har vi den äran att ha Magda. Vi gjorde marknadsjobbet till SM i MTB tillsammans, så vet ni vem jag pratar om. 

Magda är initiativtagare och drar i hela Run of Hope i Värnamo. Grymt deltagande förra året och ännu fler iår. Noterade att det är nästan dubbelt så många som till det anrika löploppet Värnamo kvartsmarathon i maj. Det säger mig att värnamoborna vill vara med och göra skillnad i kampen mot cancer. Härligt!

Jag var med och tog bilder (med min mobilkamera) och sprang även långa varvet runt Osudden, 5,8 km. Tog i vad jag kunde och stannade även för att fota längs med vägen. Det blev svettigt. Keith, Loveli och Pelle gick runt. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s