CX-cykling.


Morgonpass på cx cykeln.

Ca 2 h, 5,5-6 mil, har dålig koll på exakta sträckan då jag förlagt laddaren till Garmin. Men för er med lokal kännedom så blev det Dannäs-Forshedarundan. Minimalt med trafik, kuperat och mest asfalt. 

Kändes så där himla lyxigt att få möjlighet att träna ett morgonpass i fint höstväder. Det är tack vare att pappa är här och för att jag är mammaledig på onsdagar ett tag framgent. Känns helt rätt. Har hämtat krafter och energi för att jobba två dagar till. Och viktigast av allt jag och Loveli har fått vara nära varandra mest hela dagen. Både hon och jag mår bra av det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s