Träning och för lite sömn.

Vi har precis varit och käkat en pizza tillsammans med 18 ledare i Friluftsfrämjandet. Det var en relations- och planerings kväll. Trevligt!

Igår gjorde jag ett frest och steg upp i svinottan för att hinna cykla ett pass före jobbet. Det var första passet med lampa denna hösten. Jag blev alldeles för varm, hade nog glömt hur det känns att cykla i 15 grader. Det var även första passet med ryggsäck fylld med duschgrejer och ombyte. Men det blir definitivt mer tidseffektivt att landa på jobbet efter passet.  Totalt 32 km och 1h 20min på vinterhoj hardtailen. Fullgungaren är inte kry i elväxlarna. 

Jag gillar att morgonträning men nackdelen är man blir trött tidigare. Därför var jag välplanerad och gick och lade mig hyfsat tidigt igår. Precis då händer det som man minst vill och orkar. Loveli får ett gråtanfall  som håller i sig sent in på natten. Nattskräck kanske? Och hon vaknade dessutom extra tidigt imorse. Så ikväll är trött bara förnamnet. 

Ca 25 min styrka, cykling till och från jobbet och ca 40 min löpning med Loveli i vagn blev dagens dos av motion. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s