Löpning med vagn på min lediga dag. 

Jag tycker verkligen att det är både roligt och mysigt att kunna träna ihop med Loveli. Dessutom kommer vi ut i dagsljus, vilket är en lyxvara nu med vintertid. Därför gör jag gärna ett löppass på onsdagar när jag är ledig från jobbet. Jag har inga måsten vad gäller fart eller distanser och vi stannar gärna till för att heja på änder, gunga gunga eller handla. Träning blir det ändå. 

Vädret spelar inte så stor roll. Tycker det är lätt att klä sig när det gäller löpning, man håller sig varm. Vi hade duggregn större delen av rundan igår. Det funkar även för Loveli som inte behöver oroa sig för att bli blöt, regnskyddet till vagnen är bra. 

Hon gillar som tur är att åka vagn och har inte varit ledsen många gånger när vi har varit ute. Väldigt ofta somnar hon, men igår var hon faktiskt vaken och roade sig med att kika på omgivningarna och människorna vi mötte. Nackdelen med att ha regnskyddet är att sikten ut blir sämre för barnet. Vad gäller möjligheten att se barnet från ”förarpositionen” är det väl dåligt. Man har minimal kontakt under turen, vilket är synd. Jag brukar springa jämsides och kolla till henne och växlar ett par ord, eller sjunger jag en sång (då gäller det att man är själv på vägarna). 

Även grå och regniga dagar kan vara fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s